Skip to content

Oplev den healende energi
ved Bosnien’s pyramider

29. juli – 5. august 2023. Turen er udsat. Nye datoer følger! 

Tag med på retræte med healing og ny inspiration – en eventyrlig og healende indre og ydre rejse

Bosniens Pyramider blev skabt for ca. 20-30.000 år siden af en civilisation, der havde indsigt i samspillet mellem sol, måne, stjerner og planeter og var i kontakt med kollektiv bevidsthed, som mulig-gjorde konstruktionen af disse fantastiske bygninger med helt specielle energier.

Vi vil besøge Solpyramiden (som er højere end Keopspyramiden), Månepyramiden, Kærlighedens pyramide, Dragens pyramide, Moder Jord Templet – meditere og arbejde med de stærke og healende energier – bl.a. i det omfattende tunnelsystem der findes under pyramiderne, hvor der bl.a. er fundet store megalitblokke, som er omgivet af et elektromagnetisk felt.

Fra toppen af Solens Pyramide er der konstateret en meget høj elektromagnetisk frekvens, og der er målinger og forsøg, der viser en stærkt healende energi bl.a. i tunnelgangene.

Da pyramiderne er dækket af plantevækst er det muligt at gå op og meditere på toppen af bl.a. Solpyramiden, der bl.a. energetisk hjælper os til at åbne os for både Universets og Jordens kraft og dermed styrke den indre sol og vores evne til at bringe vores lys ud = bruge vores hver især unikke evner i verden.

Vi vil bo i byen Visoko, og dermed være lige i centrum af de nyeste opdagelser i udgravningen og afdækningen af pyramidernes hemmeligheder, tæt på de frivillige fra hele verden, arkæologer og forskere.

Annalise Stourup de Molade – som på sin research i området bl.a. fik indre visioner om energimæssig kontakt med pyramider og templer bl.a. i Peru og Ægypten – vil inspirere til og guide meditationer – energi- og healingsarbejde undervejs.

Vi vil tage på ture til de 5 pyramider Pyramider, Tunneler m.v. – bl.a. til udgravningerne på Sol Pyramidens side.

Ved Love Pyramid vil vi arbejde med meditation og åbning af vores hjerter til styrkelse af kærlighedskraften i os og kærlighedens kraft på tværs af kulturer, grænser, tro, forskellighed – styrket af den guddommelige ubetingede, ubegrænsede kærlighedskraft fra Universet og Jorden.

Vi vil forbinde os med kraften fra Mother Earth Temple og dermed styrke vores rødder – vores jordforbindelse – vores kontakt med Moder Jord.

På Pyramid of the Moon vil vi styrke kontakten til det intuitive og følelsesmæssige – den indre visdom – og den kollektive bevidsthed.

På toppen af Pyramid of the Sun: Styrke vores indre stjerne-sol og vores vilje, mod og handlekraft til hver især at leve vores visioner – bidrage på hver vores unikke måder – her på Jorden.

I Tunnel Ravne vil vi lave healingsmeditation ved de store Megalitblokke og dermed åbne for og styrke vores selvhelbredende intelligens og kraft.

Vi vil besøge Tumulus – en menneskeskabt?? rund bakke – a la Silbury Hill nær Stonehenge og Avebury i Sydengland – der er endnu et mysterium.

Der vil blive mulighed for at besøge naturligt varme kilder med healende mineralholdigt vand.

Der vil dagligt være fri tid til ro, meditation, dagbogsskrivning, hvile, dine egne ture eller hvad du har brug for. Vi vil jævnligt have samlinger med meditation, energiarbejde, drømme og procesarbejde.

Solhvervskoncerter, meditation m.v. i Energiparken ved Tunnel Ravne.

Praktiske oplysninger:
Betaling for kursus/retreat til Annalise: Kr. 3.750,-.

Fly ca. kr. 2.500. Betales direkte til flyselskab. Få nærmere information ved tilmelding.

8 x overnatning på Franciskanerklosteret i Visoko incl. mad ialt ca. 200 euro = 1.550,- kr. Betales direkte på stedet.

Beregn til entreer og betaling af lokal guide, transport m.v.: Ca. 185,- euro = ca. 1.434,- kr. som betales direkte på stedet.

Du skal sørge for at have en forsikring, der dækker behandling i Bosnien samt hjemrejse i tilfælde af sygdom m.v.
+ afbestillingsforsikring.
Tjek at du har et pas som er gyldigt mindst et halvt år efter du er kommet hjem.

Tilmelding og information:
Ring til Annalise på 27 57 35 02 eller Benny på 60 60 62 08 og hør om der er plads.

Du betaler kr. 3.750,- på konto 0573 3119577527.
Du er tilmeldt når kursus/retreat er betalt.
Husk at sende mail eller ringe med alle oplysinger.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at ringe.