Skip to content

Mig og min baggrund

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Billede272

 

 

 

 

 

Jeg arbejder med personlig udvikling og vækst som psykoterapeut, intuitiv livsvejleder og coach og som uddannelsesleder, foredrags-holder og underviser i eget og andres regi.

Jeg er uddannet Life-Coach, vejleder i livskunst, en bred psykoterapeutisk coach-uddannelse fra Alfa-Omega Instituttet v/Anne-Grete Hav Hermansen og gæstelærere.

Jeg har siden 2001 studeret Andestraditionens healings- og energiarbejde hos bl.a. Juan Nunez del Prado (kendt fra bogen “Inkaindvielsen” af Elizabeth B. Jenkins), psykolog og antropolog Alberto Villoldo (forfatter til bl.a. “Shamanens visdom” og “Sjælehentning”) på Healing the Light Body School – samt hos medicinmænd og kvinder i Peru.

Jeg er uddannet Reconnectiv Healer og The Reconnection Practitioner hos Dr. Eric Pearl, forfatter til bogen “Den Ny Healingenergi”.

Jeg har siden 1989 arbejdet med personlig udvikling gennem uddannelse, terapi, træning og supervision hos mange dygtige lærere og terapeuter såvel danske som udenlandske.

Jeg har altid elsket at synge og danse og har deltaget i mange kurser i intuitiv brug af stemme og krop, lydhealing og overtonesang, shamanistisk dans og sang.

Ud fra mine erfaringer og intuition har jeg udviklet “Dansen med Livet” – intuitiv følelsesforløsende bevægelse/dans – lyd/sang.

Jeg har i mange år udforsket mad og naturmedicins indflydelse på helbredet og er uddannet ernæringsterapeut hos Eva Lydeking-Olsen og har læst homøopatisk medicin.

Oprindelig er jeg uddannet i en bank, hvor jeg arbejdede i 14 år med vejledning af kunder og undervisning af kolleger.

Udover kurser, uddannelse hos danske og udenlandske lærere, rejser m.v. henter jeg til stadighed inspiration, healing og indsigt i naturen, fra bøger, musik og kunst, såvel hos kendte som mindre kendte kunstnere, vise mænd og kvinder. Og vigtigst af alt gennem den læreproces som selve livet er.

Spørg ikke, hvad verden har brug for at du gør, spørg om, hvad der får dit hjerte til at synge,
og gå ud og gør det – for hvad verden har brug for – er mennesker med hjerter som synger