Skip to content

Kurser

En oversigt over nogle af de kurser, som jeg p.t. udbyder.

Andre emner inden for personlig og spirituel udvikling og vækst kan aftales.

I det aktuelle program kan du se oversigt over planlagte kurser.

Jeg tager også ud efter aftale, som gæstelærer i foreninger, virksomheder, på skoler, på Coach- og terapiuddannelser, og hvor der samles grupper.

Ring på tlf. 27 57 35 02 for nærmere information og aftaler.

Afhængighed – din skjulte gave
Mange af os har en eller anden form for afhængighed – ex. af sukker, tv, shopping, bekymringer, tobak, alkohol, mad eller andet. Vores instinktive reaktion er ofte at prøve at bekæmpe og kontrollere afhængigheden, men ofte vender den tilbage – måske i en ny form ex. fra tobak – til mad. Ved i stedet at indtage en nysgerrig, undersøgende og medfølende holdning kan afhængigheden blive en lærermester som kan vise vejen mod større accept og selvforståelse.

De 4 indsigter, der gør det muligt for dig at leve dine drømme.
Medicinmænd og kvinder fra Sydamerika har beskyttet ældgammel visdom i hemmelige samfund – frem til nu – hvor de videregiver denne visdom og oplærer alle der ønsker det. De 4 indsigter fortæller at al skabelse – mennesker, hvaler og endda stjerner – er skabt af lys, som manifesteres gennem intentionens kraft. De bruger og har brugt disse indsigter til at helbrede sygdomme og følelsesmæssig smerte og skabe sund udvikling. Den 1. indsigt lærer os, hvordan vi kan slippe følelsesmæssige sår, som en slange skifter sin ham – så vi ikke er styret af vores historie – og dermed kan blive leder i eget liv. Den 2. indsigt lærer os, hvordan vi går bag om frygten og vreden og dermed kan leve med fred og ynde. Den 3. indsigt viser os hvordan vi træder uden for tiden, så vi kan fixe problemerne inden de opstår og dermed helbrede vores liv. Den 4. indsigt lærer os at drømme verden ind i skabelse – ved at vågne op fra den kulturelle trance vi er blevet uddannet i – så vi kan skabe glæde, sundhed, velstand, balance og mening i vores liv og omkring os i verden.

Bliv hel igen via kærlighed og accept til hele dig.
Via lys på og accept og kærlighed til skyggesiderne. For i mørket ligger skatten begravet – den skattekiste som rummer alle de sider du har fornægtet og gemt bort, de aspekter som du derfor må fordømme eller beundre og misunde, når andre udlever dem. Ved at lære dine skyggesider at kende og give dem accept, får du adgang til dine skjulte ressourcer af styrke og kreativitet. Og du får plads til meget mere kærlighed og glæde både i dit forhold til dig selv og dine medmennesker. Vi vil via forskellige øvelser, dans og leg, kærligt arbejde med at integrere vores skyggesider og du vil lære enkle teknikker til hjemmebrug. Medbring farvekridt el.lign., behageligt tøj, mad til frokost, flaske med vand.

Træn intuitionen, den indre guide.
Intuitionen er vores kontakt til en guldgrube af information både fra det personligt ubevidste og fra den kollektive bevidsthed og vores bedste guide i forhold til at gøre drømme til virkelighed og leve i flow, integritet, harmoni og glæde. Men mange af os er ude af træning med at bruge intuitionens muligheder og lever mere efter vaner, normer og tillærte tankemønstre. På denne workshop vil vi via lidt teori og megen praksis træne og udforske intuitionens muligheder og du vil få inspiration til at fortsætte træningen derhjemme. Medbring farver (ex. oliekridt), behageligt tøj, indesko, tæppe samt madpakke til frokost.

Heling af det indre barn.
Inden i os alle findes et indre barn, der som udgangspunkt er både kreativt, spontant, modigt, sårbart, eventyrlystent, kærligt og legende. Disse egenskaber er værdifulde også i voksenlivet i forhold til at leve et lykkeligt, skabende, sprudlende og kærlighedsfyldt liv, hvor vi lever vores drømme og udtrykker vores evner til glæde for os selv og andre.. Men i barndommen var vores omgivelser ikke altid i stand til at møde os med accept, respekt og ubetinget kærlighed. Det har bevirket, at vores indre barn er blevet såret, har følt sig forkert og ikke værd at elske, og at mange af os, har lukket af, for værdifulde sider af os selv. Disse sår kan heles via bevidst, accepterende og kærligt arbejde med os selv så selvværdsfølelsen kan vokse og vi kan få fat i de gemte ressourcer. Vi vil kærligt via mange forskellige øvelser og lege, hele vores indre børn op. Medbring farver (ex. oliekridt), behageligt tøj, indesko, tæppe, liggeunderlag samt madpakke til frokost.

Få balance i det indre parforhold.
I os har vi alle (uanset køn) både en kvindelig og en mandlig side. For at vi kan fungere optimalt i privat- og arbejdsliv, må der være et samarbejde og en indbyrdes balance mellem den indre kvinde og den indre mand. Og som i det ydre, så i det indre – hos mange mennesker er der mere kamp end samarbejde. Vi vil via forskellige øvelser, dialoger m.v. arbejde os henimod en større grad af samarbejde og balance mellem den værende kvindelige side og den handlende maskuline, mellem den følelsesmæssige og den mentale del, mellem den strukturerede, kontrollerede og den intuitive, spontane del. Og du vil også på denne workshop lære metoder og værktøjer, som du kan arbejde videre med derhjemme. Medbring farver (ex. oliekridt), behageligt tøj, madpakke til frokost.

Lær inkaernes enkle og kraftfulde healingsteknikker – Energiarbejde – Workshop 1, 2 og 3
– bl.a. inspireret af Juan Nunez del Prado og Q’ero-indianerne fra Peru. Nyrupvej 15, st., 4296 Nyrup (gode togforbindelser). Pris for hver workshop: 750,- kr. (Deltagelse på workshop 2 forudsætter deltagelse på 1 og deltagelse på 3 forudsætter deltagelse på 1 og 2). Medbring fodtøj og overtøj der passer til vejret, da en del af workshoppen foregår i naturen.
Med basis i den spirituelle Andestradition vil du lære enkle og alligevel særdeles effektive healingsværktøjer til at afbalancere dit energifelt i et samspil med naturens kræfter og derved skabe højere niveau af livskraft, glæde, personlig styrke og harmoni i dit liv og dine forhold til andre. Du vil bl.a. lære at modtage kraft fra de 4 elementer, at fylde din energiboble, at modtage let levende energi og at omdanne tung energi til let energi. På workshop 2 og 3 vil vi arbejde videre med kontakten til den indre kraft. Jeg har selv deltaget i Hatun Karpay – Inka-indvielsen i Peru hos Juan Nunez del Prado.

Følg intuitionen – slip kontrollen og oplev magi og flow.
I vores del af verden er vi opdraget til først og fremmest at følge fornuften, den logiske tanke og undertrykke vores intuitive side. Det har medført mange ubalancer både for den enkelte og vores jord, for intuitionen er holistisk. Den er en budbringer til dig fra den ubevidste intelligens, som rummer uendelig mange flere informationer end den bevidste hjerne. Ved at lære at lytte til og have mod til at følge intuitionen, din indre stemme, i flere og flere af livets forhold, kan du blive “direktør i dit eget liv” – få et sjovt, eventyrligt, mere “livligt” liv – et liv i flow. Blive din egen autoritet, for inden i dig findes alle svarene – du er eksperten i dit liv. Vi vil træne i at bruge intuitionen – i at høre, hvornår det er den og hvornår det er andre indre stemmer, som fornuft, vane, ydre normer og regler, tryghedsbehov, gamle mønstre, indre dommer m.v. der taler til os.

Kærlighed er svaret – målet og midlet.
Til at få bedre forhold i alle områder af livet – forholdet til dig selv, din krop, dit helbred, dine relationer til andre, dit arbejde, din økonomi, din bolig o.s.v. Vi vil via en masse øvelser arbejde på at genfinde vejen til den indre uudtømmelige kilde af kærlighed og tage bad i den ubetingede kærlighed, der kan helbrede os både psykisk, fysisk og sjæleligt. Du skal elske din næste – som dig selv – ordet “som” viser tilbage til kærligheden til “dig selv”. Så her tager vi fat – i ubetinget kærlighed og accept til os selv – uanset udseende, vægt, økonomi, parforhold o.s.v. En positiv bivirkning af at fylde sig selv med kærlighed er i øvrigt, at man slet ikke kan lade være med at give omsorg og kærlighed videre til andre.

Bliv ven med dine skyggesider og genfind din indre styrke.
I løbet af opvæksten har vi hver især benægtet og skjult nogle sider af os selv, i vores bestræbelse på at være gode og perfekte og vinde kærlighed og accept. Når vi bliver irriterede, fordømmende eller tager afstand fra andres måde at være på, er det ofte, fordi de udlever de aspekter, som vi fornægter, frygter og ikke accepterer, – vores “skyggesider”. Få inspiration til at kaste lys på dine skjulte sider – så du kan få adgang til de ressourcer du hidtil har brugt til at fordømme dig selv og andre. Derved kan du opnå bedre forhold til andre mennesker og genvinde den styrke, glæde og kreativitet, som du i sin tid gav fra dig.

Selvudviklings-weekend – Husk hvem du er og få fat i din styrke.
En workshop hvor du bl.a. med naturen som hjælp vil arbejde med at huske, hvem du virkelig er inde under rollerne – dit fulde potentiale – dit formål – dine unikke måder at bidrage til verden på, til at berige dit eget og andres liv. Hvor du vil arbejde med at finde frem til, hvad det er, der får dit hjerte til at synge. Du vil også arbejde med at kontakte og tage din indre styrke til dig – for uanset hvor svage, sårbare og skrøbelige vi føler os, huser vi hver især dybt i vores kerne en enorm styrke, som ikke er afhængig af vores fysiske kræfter. Men mange af os er ikke bevidst om det, og ved ikke hvordan vi skal få kontakt med den. Andre holder deres indre styrke nede, da de er bange for, at de selv eller andre bliver væltet omkuld af denne kraft, som ved nærmere bekendtskab viser sig at være ubetinget kærlig. Der er en stor glæde forbundet med at tage sin styrke til sig, og verden har brug for, at vi gør det – har brug for mennesker med hjerter som synger.

Hvem sagde overgangen var svær?
En dag kl. 9-18. Sundhedshuset, Teglgårdsstræde 4-8. Bliv skrevet op, så finder vi sammen en dato, når der er nok tilmeldte. For kvinder der nærmer sig – eller er i overgangsalderen. Afholdes sammen med ernæringsterapeut Vivi Logan. Dagen vil veksle mellem teori, praktisk madlavning og fysisk udfoldelse. Få harmoni i hormonerne og et alternativ til kunstige hormoner. Du vil lære om hvilke madvarer, der er med til at forværre dine skavanker, og hvilke der vil fremme din følelse af at være i balance. Og hvordan du via bevidst arbejde med tanker og psyke kan påvirke dit liv og helbred – og få glæde af den modne kvindes muligheder. Du vil også lære, hvad du selv kan gøre for at forebygge problemer som hedeture, humørsvingninger, depressioner, knogleskørhed, søvnløshed og manglende energi, hvilke urter og kosttilskud der kan hjælpe for at afbalancere de udsving i hormoner, som vi i den vestlige del af verden kender så godt. Med bl.a. fantasirejser, livsdans, afspænding, sund frokost og mellemmåltider. Medtag løstsiddende tøj og et tæppe.

Få et godt parforhold.
Flere og flere lever som singler – nogen går fra forhold til forhold og oplever de samme problemer igen og igen – andre lever i forhold som de ikke er tilfredse med. Samtidig er der mange, der længes efter den nærhed, nydelse, glæde og kærlighed som et godt parforhold kan give. – Kunne du tænke dig at være i et parforhold der bygger på kærlighed og respekt og som er fyldt med glæde, nærhed, hengivelse og lidenskab? Et forhold, hvor der er plads til, at du tør og kan være dig selv? – Hvor der er plads både til frihed og fællesskab? Vi vil se på, hvad vi hver især, ved at arbejde med os selv, kan gøre for at få det bedre i bestående eller nye forhold.