Skip to content
Intuitiv Life-Coaching & Healing
– med udgangspunkt i både følelser, krop, sind og ånd. En hjælp til selvhjælp til at få kontakt til din indre styrke, visdom, glæde og dit livsformål – dine unikke talenter.
Med bl.a. Regressionsterapi: Oplev hvordan indsigt og healing fra dette liv, tidligere liv og mellemlivsstadier kan løse dine nutidige problemer.
NB: Intuitiv Life-Coaching, Psykoterapi, Fordybelse, Drømmeanalyse, Regressionsterapi, Shamanistisk Healing og Rådgivning/Healing the Lightbody kan foregå pr. telefon eller ved personligt fremmøde

Er du tilfreds med dit liv? Eller er der noget, du kunne ønske at ændre?

Min erfaring er, at når vi virkelig vil det – kan vi skabe os et bedre liv.

Ønsker du at få bedre balance mellem intuition & handlekraft?

Ønsker du at få det bedre med:
¤ dit selvværd
¤ dit forhold til partner, forældre og andre
¤ dit forhold til din krop og seksualitet
¤ dit helbred – fysisk og/eller psykisk
¤ din følelse af kærlighed til dig selv og andre
¤ dit forhold til arbejde og økonomi
¤ din evne til at sige til og fra
¤ din særlige sensitivitet

Eller at få mere kontakt med:
¤ din evne til at være i nu’et
¤ din livsglæde og livslyst
¤ din intuitive indre vejviser
¤ din følelse af indre ro og harmoni
¤ din kreative udfoldelse
¤ din evne til at lege og ha’ det sjovt
¤ din evne til at udtrykke følelser og ønsker

 

Mit udgangspunkt i coaching/vejledning, healing og terapi er, at vi alle hver især har svarene på vores spørgsmål og alle de ressourcer vi har brug for, men at vi nogen gange kan have brug for hjælp f.eks. hos en coach eller terapeut til at hjælpe os til at finde svar og ressourcer samt støtte os i at heale traumer, rumme følelser og ændre uhensigtsmæssige overbevis-ninger og begrænsende handlemønstre.

Som coach og healer arbejder jeg med en holdning af ubetinget accept overfor dig og det du har med dig, da jeg ved, at vi alle altid gør og har gjort vores bedste ud fra vores aktuelle overbevisninger og for at tage vare på os selv.

Jeg har selv erfaret gennem mange års terapi, uddannelse og træning, og siden gennem mit arbejde med klienter, at netop det rum af tillid, der opbygges via accept, kan få forsvarsværkerne til at falde, så der kommer lys på gamle overbevisninger og fortrængte oplevelser og aspekter og indre selvhelbredende kraft aktiveres. Dermed kan vi skridt for skridt genføde vores sande, grænseløst kærlige, kraftfulde, viise kreative natur.

Coaching/vejledning og healing er hjælp til selvhjælp, til at finde nye muligheder og veje. Få hjælp til at finde din vej – også gennem stress, krise, kaos, angst og depression.

 Det er mørkest lige før daggry

Ønsker du at få kontakt med dit livsformål – din vej og gøre drømme til virkelighed; privat eller arbejdsmæssigt? Få hjælp til at genfinde gemte og glemte evner og ressourcer. Via accept til nuet og vores dybtfølte ønsker og intentioner til fremtiden, skabes det liv vi ønsker.

                                     Spørg ikke, hvad verden har brug for at du gør, spørg om, hvad der får dit hjerte til at synge?
                                     – og gå ud og gør det – for hvad verden har brug for – er mennesker med hjerter som synger

Hvordan og med hvilke redskaber jeg arbejder
I coaching og terapi gør jeg brug af mange forskellige metoder og værktøjer, som jeg
har gode erfaringer med, f.eks. Udforsknings- & Indsigtsdialog, Fordybelse, Regression, Psykoterapi, Drømmetydning, Gestaltterapi, Kropsterapi, Lydhealing, Shamanistisk Healing, Sjælehentning, Indfølende kommunikation (Girafsprog), Åndedræt og Meditation.

Accept og kærlighed forvandler

Fordybelse i kropsbevidstheden er en dyb og effektiv måde til at komme ned under “tankeniveau” – og kommunikere med den følelsesmæssige intelligens.

Udforsknings- og Indsigtsdialog er et enkelt og effektivt værktøj til at få lys på de overbevisninger, der styrer vores følelsesmæssige reaktioner. Ved at ændre på tanker og overbevisninger, kan vi ændre vores liv.

Drømmetydning: Få hjælp til at forstå budskaberne i dine drømme – vigtige beskeder fra det ubevidste, som kan vejlede og støtte i dit daglige liv og i din udviklingsproces.

I regression, progression og sjælehentning rejser vi i tiden for at heale og opløse blokeringer og begrænsninger og hente visioner og ressourcer til nuet og fremtiden.

Når du følger dit hjertes glæde, vil døre åbne sig,
hvor du ikke troede, der ville være døre

Shamanistisk healing, Traumehealing, Rådgivning, Healing og støtte i kriser, sygdom og udvikling. I energilegemet omkring vores krop sidder aftryk fra vores liv, tidligere liv, slægt m.v. som informerer krop, psyke, sind og kollektiv bevidsthed. Aftryk som skaber begrænsning, sygdom og problemer heales.

I Healing the Light Body – kraftfuld Shamanistisk Healing – healer vi blokeringer og genetablerer kontakten til vores oprindelige intuitive, viise, kraftfulde, kreative og kærlige natur via Illumination og Extraction (omtalt i “Shamanens Visdom” af Alberto Villoldo).
Med en kombination af energiarbejde, åndedrætsterapi m.v. aktiveres den indre selvhelbredende intelligens, hvorved blokeringer løsnes, så energien igen kan strømme frit og skabe sundhed og gode forhold i alle områder af livet.
(Udd. hos bl.a. Alberto Villoldo og Qero-indianere i Peru).

If you can dream it – you can do it

Med Lydhealing aktiveres den indre selvhelbredende kraft – Lyd er liv.

I Soul-Body fusion får du hjælp til at forene kroppens og sjælens frekvens.

Jeg vælger intuitivt mellem de forskellige metoder, i samråd med dig.


Der findes ikke fejl og fiasko, men erfaringer til at lære af.
Og selv den længste rejse begynder med det første skridt

Du ser miraklerne – når blot du tror