Skip to content

Dansen med Livet
Intuitiv følelsesforløsende bevægelse og lyd

Selvudvikling via dans

Ring eller mail hvis du er interesseret.
Du kan også samle et hold og bestille en workshop.

Telefon 27 57 35 02
Mail: annalise.hjertetsvej@paradis.dk

Kroppen husker alt, og ved at lade den bevæge sig intuitivt, forløses blokeringer og ubalancer, der begrænser os, ikke bare i den fysiske udfoldelse, men i hele vores liv. Vi genfinder kontakten til vores essens og vores kerne af kærlighed, glæde, visdom og styrke.

Intuitiv bevægelse og lyd er meditation, terapi og healing for krop, sind og ånd og udgangs-punktet er væren og accept til dette nu – accept til dig, med alt hvad du er lige nu. Jeg bruger den intuitive bevægelse og lyd både i kurser og workshops, og som et vældig godt redskab i den individuelle terapi/vejledning.

Incl. de 5 rytmer, inspireret af Gabrielle Roth. Intuitiv dans og lyd kræver ingen specielle forudsætninger – alle kan deltage – blot lysten er der til at bevæge sig. Dårlig ryg, ben m.v. er ingen hindring, da du hele tiden lytter indad til hvad er ok for din krop.

For dem der kommer langvejs fra (f.eks. Fyn, Jylland) eller som bedre kan i weekender, afholder jeg gerne heldags-workshop med “Dansen med Livet” en lørdag eller søndag. Jeg tager også gerne ud til din skole/forening etc. Ring eller send en mail med dit ønske!